Elektriker Jönköping

Corrente El – elektriker Jönköping

Din lokala elektriker

Välkommen till Corrente El, ett företag för dig i Jönköping som söker en elektriker. Jag som driver företaget har arbetat i branschen i 16 år och har under åren samlat på mig mycket erfarenhet och kompetens. Du kan därför vara helt trygg när du vänder dig till mig och att jag har kompetensen till att göra ett gott jobb. Allt inom lågspänningsel i privata bostäder eller kommersiella fastigheter är mitt arbetsområde.

Om mig

I nästan 16 år har jag jobbat som elektriker. Inget arbete är varken för litet eller för stort för mig, det är alltid kundens behov och önskemål som styr hur arbetet ska läggas upp och genomföras. Jag är verkligen mån om att alla som anlitar mig ska bli helt och fullt ut nöjda!

Små & stora uppdrag

Inget jobb är för stort, av mig kan du få hjälp både med det stora uppdraget liksom det som är mindre. Det är dina behov och önskemål och de förutsättningar som finns på platsen som avgör omfånget på jobbet.

Alltid nöjda kunder

Historiskt så har jag många nöjda kunder som rekommenderar mig vidare till andra. För mig är det mycket viktigt att alla som får min hjälp ska känna sig 100 procent nöjda med det jag gör för dem.

Elektriker Jönköping

Tjänster

Allt inom lågspänningsel erbjuder jag. Min målgrupp är både privatpersoner, företag men även bostadsrättsföreningar.

Vänd dig till mig för att få hjälp med:

  • byte av elcentral
  • installation av laddbox
  • inkoppling av styrskåp
  • installation av jordad el
  • belysning, inom- och utomhus
  • att sätta upp solceller.

Om du önskar hjälp med någonting som inte finns i listan, hör av dig i alla fall, så kikar vi på det!

Kontakt

Om du har några frågor eller funderingar så kan du ta kontakt på följande sätt:

CORRENTE EL

JÖRANSBERGS GÅRD 2, 561 38 Huskvarna

036-291 46 46

drinjupi@gmail.com

Elektriker Jönköping

Välkommen till Corrente El! Ett företag som erbjuder många olika tjänster. Bland annat kan du som befinner dig i Jönköping och söker en elektriker få hjälp.

Elektriker Jönköping